Hillary Clinton ii raspunde lui Donald Trump: E obsedat de mine

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 14:35
969 citiri
Hillary Clinton ii raspunde lui Donald Trump: E obsedat de mine
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Fosta candidata la presedintia SUA, Hillary Clinton, spune despre presedintele american Donald Trump ca e obsedat de ea, dupa ce, anterior, acesta o numise "ratata".

"Este obsedat de faptul ca eu continui sa apar in public si sa vorbesc", a afirmat sambata

Hillary Clinton, conform CNN.

Ea a participat la un eveniment din Arkansas organizat pentru a marca implinirea a douazeci

si cinci de ani de la alegerea sotului sau, Bill Clinton in functia de presedinte al SUA.

"Sincera sa fiu, nici nu stiu cum de mai are timp si de altceva, printre atatea postari pe Twitter si partide de golf pe care le joaca", a mai spus Clinton in mod ironic.

Cu putin timp inainte, Trump scrisese pe Twitter ca Hillary este "cea mai mare ratata din toate timpurile" si ca aparitiile ei au efect benefic asupra Partidului Republican, formatiunea care l-a sustinut in cursa electorala pe actualul presedinte. Mesajul iritat al lui Trump venea la randul lui ca replica la o serie de afirmatii facute vineri de Hillary Clinton, in care contestase legitimitatea scrutinului prezidential din 2016.

Fosta candidata la Casa Alba si-a reluat si sambata afirmatiile de contestare a alegerii lui Trump. "Acum stim ca Rusia a dus o campanie pe internet, transformand informatia intr-o arma sau furand informatii si transmitand stiri false. Sunt motive pentru a ne simti dezamagiti ca nu am avut succes (in a castiga cursa electorala, n.red.), dar tototdata trebuie sa ne mobilizam pentru a actiona, pentru ca nu putem lasa politica sa fie transformata intr-o fictiune de care beneficiaza doar o mica minoritate de americani", a mai afirmat Hillary Clinton. ...citeste mai departe despre "Hillary Clinton ii raspunde lui Donald Trump: E obsedat de mine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hillary Clinton Rusia, #Hillary Clinton alegeri prezidentiale, #Donald Trump alegeri SUA, #Donald Trump alegeri prezidentiale, #Donald Trump presedinte SUA , #Stiri International