Hillary Clinton isi mentine avansul in fata lui Donald Trump

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 10:19
728 citiri

Candidata democrata Hillary Clinton are un avans de 5% in fata republicanului Donald Trump in cursa prezidentiala americana, potrivit celui mai recent sondaj de opinie Reuters/Ipsos dat publicitatii vineri.

Sondajul arata putine evolutii dupa dezbaterea prezidentiala de luni, prima dintr-o serie de trei inainte de alegerile de la 8 noiembrie, relateaza Reuters.

Sondajul efectuat in perioada 23-29 septembrie a aratat ca 43% dintre americani sunt favorabili lui Hillary Clinton si 38% lui Donald Trump. Nu mai putini de 19% dintre respondenti au afirmat ca nu ar vota niciunul dintre cei doi candidati.

Iata care au fost Adevarurile si minciunile de la prima dezbatere Clinton-Trump

Clinton l-a devansat in general in sondaje pe Trump in acest an, iar avansul sau a fost de 4-5% fata de Trump in fiecare din ultimele patru saptamani.

Intr-un sondaj separat care include si ceilalti candidati, Clinton este favorita a 42% dintre americani, 38% se declara sustinatori ai lui Trump, 7% ...citeste mai departe despre "Hillary Clinton isi mentine avansul in fata lui Donald Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hillary Clinton sondaj Donald Trump, #alegeri prezidentiale SUA , #Stiri International