Hillary Clinton obtine matematic nominalizarea democrata pentru Casa Alba

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 09:17
872 citiri
Hillary Clinton obtine matematic nominalizarea democrata pentru Casa Alba
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Hillary Clinton a revendicat, marti, victoria in alegerile primare democrate, ea urmand sa fie investita in calitatea de reprezentant al Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din SUA.

Intr-un discurs sustinut la New York, Clinton le-a multumit celor care au sprijinit-o si a spus ca victoria apartine unei intregi generatii, relateaza News.ro.

"Multumita voua, am depasit o etapa importanta. Este pentru prima data in istoria tarii noastre cand o femeie este investita de unul dintre marile partide", a declarat candidata in varsta de 68 de ani, citata de Le Monde, in fata sustinatorilor care-si manifestau bucuria in cartierul Brooklyn.

"Victoria din aceasta (marti - n.red) seara nu este a unei persoane, ea apartine unei generatii de femei si barbati care s-au batut si s-au sacrificat si au facut posibil acest moment", a continuat ea.

Clinton a profitat de acest discurs de revendicare a victoriei pentru a-l critica pe opozantul ei republican, Donald Trump.

"Podurile ...citeste mai departe despre "Hillary Clinton obtine matematic nominalizarea democrata pentru Casa Alba" pe Ziare.com

#Hillary Clinton candidata Partid Democrat, #Hillary Clinton prezidentiale SUA , #Stiri International