Hitler era consumator de metamfetamina

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 12:12
1121 citiri
Hitler era consumator de metamfetamina
Foto: ravepad.com

In 2013, mai multe scrisori ale marelui scriitor german Heinrich Boll, castigator al Nobelului pentru literatura, pareau sa confirme ca trupele naziste luau metamfetamina pentru a reduce perioada de somn si pentru o motivatie mai mare in lupta, in ciuda condiilor grele de pe front.

Acum, noi cercetari au dovedit ca Adolf Hitler era el insusi un consumator regulat al acestui drog din clasa A, pretuit printre dependenti pentru starea de euforie pe care o provoaca, dar si temut pentru distrugerea starii mentale, scrie The Independent.

Potrivit unui dosar de 47 de pagini furnizat de serviciile de informatii americane, Fuhrerul era ipohondru si lua peste 74 de medicamente diferite, intre care si amfetamina.

Este foarte posibil ca Hitler sa fi luat acest drog inainte de ultima sa intalnire cu liderul fascist Mussolini in iulie 1943, in timpul careia el a vorbit continuu doua ore.

Hitler isi potolea durerile in ultimele sale zile de ...citeste mai departe despre "Hitler era consumator de metamfetamina" pe Ziare.com

#Adolf Hitler droguri consumator amfetamina, #Hitler dependent droguri amfetamina, #Hitler dependent droguri dureri , #Stiri International