Hitul Don't Look Back In Anger al trupei Oasis a devenit imnul impotriva terorii in Marea Britanie

Luni, 05 Iunie 2017, ora 16:10
724 citiri
Hitul Don't Look Back In Anger al trupei Oasis a devenit imnul impotriva terorii in Marea Britanie
Foto: YouTube / BBC Music

Hitul devenit clasic al trupei Oasis "Don't Look Back in Anger" a devenit un fel de imn impotriva terorii in Marea Britanie, dupa atacurile teroriste de la Manchester si Londra din ultimele doua saptamani, relateaza luni DPA.

Scris de Noel Gallagher, cantecul a fost interpretat de Ariana Grande si Coldplay la concertul de binefacere pentru victimele atentatului de la Manchester, care s-a soldat cu 22 de morti dupa concertul solistei americane.

O versiune a cantecului - un single devenit numarul unu in topuri pentru Oasis in 1996 - a fost cantat de oamenii din multime in Piata St. Anne din Manchester in joia de dupa atentat.

Titlul cantecului ("Nu privi in urma cu manie" - n.red.) pare sa se potriveasca starii de spirit a multor britanici, in contextul in care acestia incearca sa revina la normalitate dupa atacuri, noteaza DPA.

Cantecul are o rezonanta speciala la Manchester, locul de nastere al lui Noel Gallagher si al fratelui sau Liam, care a cantat si el in concertul de duminica.

...citeste mai departe despre "Hitul Don't Look Back In Anger al trupei Oasis a devenit imnul impotriva terorii in Marea Britanie" pe Ziare.com

#Dont Look Back Anger Oasis , #Stiri International