Hollande cere la Moscova crearea unei mari coalitii impotriva Statul Islamic. Putin, dispus sa coopereze

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 22:30
961 citiri

Presedintele francez Francois Hollande a lansat joi un apel la crearea unei "mari coalitii" impotriva gruparii Statul Islamic, cu prilejul unei intrevederi la Moscova cu omologul sau rus Vladimir Putin, care s-a declarat gata sa coopereze in Siria.

"Trebuie sa cream aceasta mare coalitie impreuna pentru a lovi terorismul (...), pentru ca toate tarile sa actioneze impotriva terorismului si impotriva DAESH (acronimul SI in araba) ", a declarat Hollande la inceputul intalnirii sale cu Vladimir Putin.

Atentate teroriste la Paris Barack Obama, alaturi de Francois Hollande: Suntem cu totii francezi (Video)

"De aceea am venit la Moscova: pentru a stabili cum putem sa actionam si sa ne coordonam pentru a lovi acest grup terorist", a adaugat seful statului francez.

La randul sau, Vladimir Putin a afirmat ca este gata sa coopereze, adaugand ca o coalitie este "absolut necesara" si ca pozitiile Frantei si Rusiei coincid asupra necesitatii "de a ne uni eforturile in lupta impotriva ...citeste mai departe despre "Hollande cere la Moscova crearea unei mari coalitii impotriva Statul Islamic. Putin, dispus sa coopereze" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hollande Putin lupta ISIL , #Stiri International