I.M.Pascu: Sansele Romaniei la Schengen ar putea fi afectate dupa atacul de la Paris

Duminica, 11 Ianuarie 2015, ora 23:09
914 citiri
I.M.Pascu: Sansele Romaniei la Schengen ar putea fi afectate dupa atacul de la Paris
Foto: Evenimentul Zilei (Arhiva)

Atentatul de la Paris ar putea sa afecteze negativ sansele noastre de intrare in Schengen. Daca n-ai intrat in primul val, te poti astepta ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai prost. "Dupa parerea mea, ne putem astepta la asa ceva", afirma europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu.

Pe de alta parte, daca pana acum presa franceza a facut din romani calul de bataie, romanii erau de vina pentru orice, iata ca, intr-un mod tragic, s-a dovedit ca lucrurile nu stau asa, a apreciat europarlamentarul PSD, pentru Ziare.com: "Pana la urma si dna Le Pen, campioana suspendarii Schengen-ului, trebuie sa realizeze ca autorii recentelor atentate sunt cetateni francezi, nu europeni care beneficiaza de dreptul la libera circulatie. Si mai trebuie sa invete ca romanii, de pilda, sunt crestini, ca francezii, si nu extremisti islamici".

Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii, considera ca in atentatul de la Charlie Hebdo trebuie vazute mai multe planuri: "Atacul in sine pare sa fi fost ...citeste mai departe despre "I.M.Pascu: Sansele Romaniei la Schengen ar putea fi afectate dupa atacul de la Paris" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atentat Paris, #Romania spatiul Schengen , #Stiri International