Ideologul Kremlinului: Sfarsitul lui Putin se apropie. Rusia se va dezmembra

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 14:48
1927 citiri
Ideologul Kremlinului: Sfarsitul lui Putin se apropie. Rusia se va dezmembra

Alexandr Dughin, unul dintre cei mai influenti ideologi ai Kremlinului, sustine ca Vladimir Putin face o mare greseala refuzandd sa intre cu trupele rusesti in estul Ucrainei si ii prevesteste acestuia soarta lui Ianukovici sau chiar cea a lui Gaddafi.

Politologul si-a exprimat aceste opinii intr-un articol publicat pe site-ul "Odnako", preluat de "Obozrevateli" si citat apoi de deschide.md.

Dughin anticipeaza ca refuzul presedintelui rus de a trimite trupe in estul Ucrainei va determina Kievul sa intre in Peninsula Crimeea.

"Dupa aceasta, fortele democratice din Rusia vor incepe masive proteste de strada, iar partidul Rusia Unita a lui Putin va merge pe aceeasi cale pe care a mers Partidul Regiunilor al lui Ianukovici", a mai sustinut Alexandr Dughin, informeaza sursa citata.

Mai mult, acesta anticipeaza in articolul sau ca, in aceste conditii, pe Vladimir Putin il asteapta ...citeste mai departe despre "Ideologul Kremlinului prevesteste dezmembrarea Rusiei si sfarsitul lui Putin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dughin dezmembrare Rusia, #Dughin Putin soarta Ianukovici, #Dughin Rusia Ucraina , #Stiri International