Imigranti inchisi intr-o baza militara britanica din Cipru: "Suntem oameni, nu animale. Nu mai suportam!"

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 12:19
970 citiri

Oficialii din apararea britanica sunt presati sa rezolve statutul refugiatilor sirieni si palestinieni din Cipru, dupa ce doua inregistrari video au infatisat scenele haotice de la o baza militara britanica din insula.

Printre incidentele infatisate in imaginile obtinute de The Guardian se poate vedea un barbat care ameninta ca se sinucide inainte de a fi luat pe sus de ofiterii britanici. Intr-o alta secventa, un barbat isi acopera fata plina de sange, dupa ce s-a taiat.

In alte imagini, membrii grupului de 114 oameni ajunsi pe insula luna trecuta, inclusiv 28 de copii, pledeaza sa fie eliberati din Dhekelia. Aceasta este una din cele doua baze britanice din insula (sovereign base area, SBA).

Tsipras, atac la liderii UE pe criza imigrantilor: Varsa lacrimi ipocrite de crocodil. Ma simt rusinat!

"Eu am 12 ani. Stam in corturi si ne e frig si nu ni se permite sa iesim din corturi...Va rog, ajutati-ne", plange un copil.

ONU sustine ca Marea Britanie ar trebui sa relocheze ...citeste mai departe despre "Imigranti inchisi intr-o baza militara britanica din Cipru: "Suntem oameni, nu animale. Nu mai suportam!"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marea Britanie imigranti Cipru, #Marea Britanie imigranti inchisi baza militara , #Stiri International