Imigrantii fara drept de azil sa fie trimisi pe insule din afara Europei - propunere a unui partid din Germania

Sambata, 13 August 2016, ora 22:51
851 citiri
Imigrantii fara drept de azil sa fie trimisi pe insule din afara Europei - propunere a unui partid din Germania
Foto: Facebook Frauke Petry

Migrantii ale caror solicitari de azil sunt respinse ar trebui sa fie gazduiti pe insule din afara Europei, a declarat sambata copresedinta partidului Alternativa pentru Germania (AfD, populist si antiimigratie), Frauke Petry, informeaza agentia de presa DPA.

Petry a mai cerut ca Oficiul Federal pentru Migratie si Refugiati (BAMF) sa fie regandit si sa se transforme intr-o autoritate pentru "contramigratie".

"Aceasta autoritate va trebui apoi sa-i transporte pe migrantii ilegali si pe cei ale caror cereri de azil au fost respinse pe doua insule din afara Europei, aflate sub protectia Natiunilor Unite", a spus Petry.

Barbatii care calatoresc singuri ar urma sa fie separati de femei si de familii, a continuat ea. "Acest lucru este mai eficient din punct de vedere al costurilor si, mai presus de orice, este mai sigur pentru femei, comparativ cu ceea ce se intampla in prezent", a sustinut ...citeste mai departe despre "Imigrantii fara drept de azil sa fie trimisi pe insule din afara Europei - propunere a unui partid din Germania" pe Ziare.com

#propunere Germania imigranti insule, #imigranti azil insule , #Stiri International