Implicarea Rusiei in alegerile din SUA: Au fost emise primele acuzatii, luni ar putea avea loc retineri

Duminica, 29 Octombrie 2017, ora 09:07
833 citiri
Implicarea Rusiei in alegerile din SUA: Au fost emise primele acuzatii, luni ar putea avea loc retineri
Foto: Facebook Robert Mueller

Un juriu federal a decis primele acuzatii in ancheta cu privire la interferentele Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 si presupusele contacte dintre asociatii campaniei Trump si agentii Kremlinului, informeaza Reuters.

Deocamdata nu se stie tinta acuzatiilor si nici in ce constau aceste acuzatii, dar CNN noteaza ca de luni ar putea avea loc primele retineri.

Investigatia este condusa de Robert Mueller (foto), fost director al FBI, care a preluat ancheta la 17 mai. Surse din anturajul luu Mueller au afirmat ca acesta a investigat posibile legaturi intre angajatii lui Trump si guverne straine, dar si chestiuni precum spalare de bani, evaziune fiscala si alte nereguli financiare.

Mueller ancheteaza un amestec al Rusiei in alegerile americane din 2016 si o eventuala complicitate cu membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump. Moscova a respins orice acuzatii, iar Trump a negat orice complicitate.... citeste mai departe despre "Implicarea Rusiei in alegerile din SUA: Au fost emise primele acuzatii, luni ar putea avea loc retineri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Robert Mueller, #acuzatii implicare Rusia alegeri SUA, #investigatii Rusia alegeri SUA , #Stiri International