In ciuda amenintarilor de campanie, Trump n-are de gand sa abandoneze Coreea

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 14:30
858 citiri
In ciuda amenintarilor de campanie, Trump n-are de gand sa abandoneze Coreea
Foto: Facebook/Michael Flynn

Desi Donald Trump a sugerat in campanie ca ar putea retrage militarii americani din Coreea de Sud, iata ca odata ales acesta si-a linistit aliatii asiatici ca pentru noua administratie oprirea programului nuclear nord-coreean e o prioritate.

Consilierul sau pe probleme de securitate nationala, Michael Flynn (foto), a dat asigurari in acest sens unui oficial sud-coreean cu care a discutat sambata.

Flynn, unul dintre cei mai apropiati consilieri ai lui Trump, a spus ca va depune eforturi pentru consolidarea aliantei Statelor Unite cu Seulul, pe care a descris-o drept "vitala", a anuntat consilierul prezidential adjunct pe probleme de securitate nationala din Coreea de Sud, Cho Tae-zong, citat de agentia Yonhap.

Cho a condus o delegatie sud-coreeana in Statele Unite, care s-a intalnit cu principalii consilieri ai lui Trump, pentru a discuta raspunsul celor doua tari la continuarea ...citeste mai departe despre "In ciuda amenintarilor de campanie, Trump n-are de gand sa abandoneze Coreea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump Coreea de Nord , #Stiri International