In mintea confuza a lui Vladimir Putin: Revelatia pe care nu o va avea niciodata

Duminica, 05 Aprilie 2015, ora 13:37
946 citiri
In mintea confuza a lui Vladimir Putin: Revelatia pe care nu o va avea niciodata
Foto: Kremlin

Vladimir Putin se comporta contradictoriu si nu e foarte clar care sunt obiectivele finale ale presedintelui rus in estul separatist al Ucrainei.

Este opinia lui Mark N. Katz, profesor de stiinte politice la Universitatea George Mason din Statele Unite si autor al mai multor lucrari de specialitate, detaliata intr-un articol publicat pe site-ul Moscow Times.

Ambitiile sale s-ar putea rezuma la a detine controlul asupra Crimeii si regiunii Donbas din estul Ucrainei si a-i determina pe liderii occidentali sa accepte aceste schimbari, considera expertul american.

Noaptea care l-a schimbat pe Vladimir Putin: Trauma care explica tot ce este astazi liderul rus (Galerie foto)

Sau ar putea vrea sa puna stapanire pe teritorii mai vaste ale Ucrainei, daca nu chiar pe toata tara. Mergand si mai departe, specialistul sustine ca Putin ar putea dori sa sfideze NATO si Uniunea Europeana prin actiuni agresive in tarile baltice. Sau poate nici macar el nu este sigur, subliniaza ...citeste mai departe despre "In mintea confuza a lui Vladimir Putin: Revelatia pe care nu o va avea niciodata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vladimir Putin confuz, #Vladimir Putin minte confuza, #Vladimir Putin revelatie, #Vladimir Putin Ucraina , #Stiri International