In mintea lui Michelle Obama: Povestea femeii care a scris fiecare cuvant rostit in public de prima doamna a SUA

Marti, 26 Iulie 2016, ora 20:27
665 citiri
In mintea lui Michelle Obama: Povestea femeii care a scris fiecare cuvant rostit in public de prima doamna a SUA
Foto: Captura YouTube

Michelle Obama a stralucit la conventia nationala a democratilor. Discursul puternic, cu zvac si patos al primei doamne a Statelor Unite face acum furori pe Net. Multi au spus de-a lungul celor opt ani, cat s-a aflat la Casa Alba, ca Michelle Obama e un orator mai bun decat sotul sau, iar Barack Obama e un orator foarte bun.

Daca Michelle Obama e femeia puternica din spatele unuia dintre cei mai puternici lideri ai lumii, si ea la randu-i are o femeie puternica in spate. Este vorba despre Sarah Hurwitz, cea care ii scrie discursurile lui Michelle Obama, scrie Washington Post.

Citeste si cine e cealalta femeie din viata lui Obama - cea mai buna prietena a sa si "consilierul oamenilor" de la Casa Alba

Sarah Hurwitz are 38 de ani, a absolvit Harvardul si a inceput sa scrie discursuri in cadrul unui internship pentru fostul vicepresedinte Al Gore.

A fost angajata de Hillary Clinton, care candida in urma cu opt ani impotriva lui Obama pentru nominalizarea Partidului Democrat la ...citeste mai departe despre "In mintea lui Michelle Obama: Povestea femeii care a scris fiecare cuvant rostit in public de prima doamna a SUA" pe Ziare.com

#Michelle Obama discursuri , #Stiri International