In prima sa postare pe Twitter din acest an, Trump acuza Pakistanul ca ascunde teroristi

Marti, 02 Ianuarie 2018, ora 07:24
959 citiri
In prima sa postare pe Twitter din acest an, Trump acuza Pakistanul ca ascunde teroristi
Foto: Twitter / Donald Trump

In prima sa postare pe Twitter din acest an, liderul de la Casa Alba acuza autoritatile din Pakistan ca mint si insala Statele Unite in timp ce primeste miliarde de dolari ca ajutor si ca adaposteste teroristi.

"Statele Unite au acordat in mod prostesc Pakistanului ajutoare in valoare de peste 33 de miliarde de dolari in ultimii 15 ani si ei nu ne-au oferit decat minciuni si inselatorii, considerandu-i prosti pe liderii nostri. Ei ofera refugiu teroristilor pe care ii urmarim in Afganistan. Acest lucru nu va continua!", a scris Trump.

The United States has foolishly given Pakistan more than 33 billion dollars in aid over the last 15 years, and they have given us nothing but lies & deceit, thinking of our leaders as fools. They give safe haven to the terrorists we hunt in Afghanistan, with little help. No more!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 1, 2018

Pakistanul a reactionat vehement la aceasta postare afirmand ca poate justifica utilizarea fondurilor primite si ca Trump era suparat din cauza "infrangerii SUA in Afganistan".

Ministrul Apararii de la Islamabad a scris si el pe Twitter ca Statele Unite nu au oferit Pakistanului decat "insulte si neincredere".

Ambasadorul SUA in Pakistan, David Hale, a fost convocat la Ministerul de Externe de la Islamabad pentru a-i fi prezentat un protest cu privire la postarea lui Trump.

Administratia de la Washington in calcul retragerea a peste 250 de milioane de dolari ajutor, bani al caror transfer catre regimul de la Islamabad a fost amanat din luna august. Masura a fost luata in calcul ca urmare a perceptiei potrivit careia Pakistanul a esuat in ceea ce priveste luarea de masuri energice impotriva gruparilor teroriste, scrie New York Times.

Trump ataca din nou regimul de la Teheran: Marele popor iranian este reprimat de multi ani. Este timpul pentru o schimbare ...citeste mai departe despre "In prima sa postare pe Twitter din acest an, Trump acuza Pakistanul ca ascunde teroristi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump Pakistan , #Stiri International