Incidente violente intre sustinatorii lui Trump si contramanifestanti, la un miting

Luni, 28 August 2017, ora 08:41
833 citiri

Zeci de persoane au fost arestate in urma ciocnirilor violente intre un grup de sustinatori ai presedintelui SUA, Donald Trump, si contramanifestanti, la un miting in Berkeley, California, au anuntat autoritatile americane.

Sute de contramanifestanti, presupusi membri ai organizatiei de extrema-stanga Antifa, au trecut peste baricadele ridicate de politie si s-au luat la bataie cu participantii la un miting pana atunci pasnic al sustinatorilor presedintelui Trump.

Politia a comunicat ca au fost arestate 14 persoane, in special pentru incalcarea legislatiei privind posesia de bate si alte potentiale arme.

Incidentele de la Berkeley au loc la mai putin o luna dupa violentele de la Charlottesville, Virginia.

In oraselul Charlottesville din Virginia, protestatarii au denuntat planul inlaturarii unui monument al generalului Robert E. Lee, un general al Statelor Confederate ale Americii, o entitate secesionista din timpul Razboiului Civil care sustinea drepturile statelor la mentinerea sclaviei.

Pe 12 august, un simpatizant al ideologiei suprematiei rasei albe a intrat intentionat cu masina intr-un grup de contramanifestanti, omorand o tanara si ranind alte 19 persoane. ...citeste mai departe despre "Incidente violente intre sustinatorii lui Trump si contramanifestanti, la un miting" pe Ziare.com

#violente Berkeley, #miting violent SUA Doanald Trump , #Stiri International