Intalnire cu miza istorica la Moscova: Merkel spune ca "nu e cert" ca planul de pace pentru Ucraina va avea succes

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 12:39
1009 citiri
Intalnire cu miza istorica la Moscova: Merkel spune ca "nu e cert" ca planul de pace pentru Ucraina va avea succes
Foto: Foto: Twitter/ @GermanyDiplo

Cancelarul german Angela Merkel a marturisit, sambatam ca "nu este cert" ca initiativa de pace in Ucraina prezentata vineri in intalnirea Merkel-Hollande-Putin la Moscova va avea succes.

"Dupa discutiile de ieri (vineri - n.r.) de la Moscova pe care le-am avut eu si presedintele francez (Francois Hollande - n.r.), nu este sigur daca initiativa va avea succes", a declarat ea in cadrul conferintei de la Munchen, la care sunt prezenti si presedintele ucrainean Petro Porosenko si ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.

"Dar in opinia mea si a presedintelui francez merita incercat. Datoram macar acest lucru oamenilor afectati din Ucraina", a spus cancelarul german in cadrul conferintei pentru securitate, potrivit Reuters.

Planul Putin-Merkel-Hollande pentru Ucraina: Cum reactioneaza Porosenko

Intrevederea cu miza uriasa dintre presedintele rus Vladimir Putin, cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez ...citeste mai departe despre "Intalnire cu miza istorica la Moscova: Merkel spune ca "nu e cert" ca planul de pace pentru Ucraina va avea succes" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Merkel plan pace Ucraina, #Merkel intalnire Putin Hollande , #Stiri International