Intalnire cu miza uriasa la Moscova: Merkel si Hollande au plecat direct la aeroport, dupa 5 ore de discutii cu Putin (Video)

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 20:07
718 citiri
Intalnire cu miza uriasa la Moscova: Merkel si Hollande au plecat direct la aeroport, dupa 5 ore de discutii cu Putin (Video)
Foto: Twitter/ @GermanyDiplo

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande s-au intalnit, vineri seara, la Moscova, cu presedintele rus Vadimir Putin, cei trei purtand o discutie in spatele usilor inchise.

Discutiile convocate de urgenta reprezinta un ultim efort de a impiedica escaladarea tensiunilor cu liderul de la Kremlin pe tema Ucrainei, potrivit Bloomberg.

Sosirea celor doi lideri europeni in capitala rusa, la caderea noptii, a fost transmisa in direct de televiziuni, dupa care cei doi au fost dusi la intalnirea privata cu presedintele Rusiei, la Kremlin, fara strangerile de mana obisnuite si intampinarea pe aeroport, semn al tensiunilor dintre Rusia si Occident, remarca si agentia Reuters.

De asemenea, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a precizat ca "negocierile se poarta fata in fata, fara participarea membrilor delegatiilor sau a vreunui expert", relateaza Pravda, care citeaza Interfax.

Merkel si Hollande incearca astfel sa-l convinga pe Vladimir ...citeste mai departe despre "Intalnire cu miza uriasa la Moscova: Merkel si Hollande au plecat direct la aeroport, dupa 5 ore de discutii cu Putin (Video)" pe Ziare.com

#Merkel discutii Putin, #Hollande discutii Putin, #Merkel Hollande Moscova , #Stiri International