Intalnirea titanilor: Obama discuta cu Putin si Erdogan in China

Marti, 30 August 2016, ora 09:21
3285 citiri
Intalnirea titanilor: Obama discuta cu Putin si Erdogan in China
Foto: Facebook/Casa Alba

Presedintele american Barack Obama va avea duminica o intalnire bilaterala cu presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, la summitul G20 din China, si va purta, de asemenea, cel putin o discutie informala cu liderul rus Vladimir Putin, a anuntat luni Casa Alba.

Obama vrea sa discute cu Erdogan despre evenimentele din Turcia, dupa tentativa esuata de lovitura de stat, despre campania militara impotriva organizatiei teroriste Statul Islamic si despre promovarea stabilitatii in Siria, le-a spus consilierul national adjunct pe probleme de securitate nationala, Ben Rhodes, reporterilor.

Nu este clar, deocamdata, daca Obama va avea o reuniune oficiala si cu Putin la summitul celor mai dezvoltate 20 de economii din lume, care se va desfasura in China pe 4 si 5 septembrie. Insa cei doi lideri discuta adesea in cursul unor astfel de reuniuni, a precizat Rhodes, citat de Reuters.

"De obicei incercam sa gasim o oportunitate pentru ca cei doi lideri sa incerce sa petreaca niste timp ...citeste mai departe despre "Intalnirea titanilor: Obama discuta cu Putin si Erdogan in China" pe Ziare.com

#Obama intalnire Erdogan, #Obama intalnire Putin , #Stiri International