Intelectual american: SUA sunt principalul stat terorist, iar Europa - servitorul lor

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 21:59
821 citiri
Intelectual american: SUA sunt principalul stat terorist, iar Europa - servitorul lor
Foto: wikipedia

Statele Unite sunt principalul stat terorist, iar Europa i se supune fiind prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta, a declarat intelectualul american Noam Chomsky, in varsta de 86 de ani, intr-un interviu acordat postului de televiziune Euronews pe tema terorismului si a viitorului Europei.

"Sunt doua state care se comporta agresiv in Orientul Mijlociu desfasurand violente, acte teroriste, acte ilegale in mod constant. Amandoua sunt puteri nucleare", a declarat Noam Chomsky, adaugand ca se refera la Statele Unite si Israel. "Exista un motiv pentru care, in sondajele de opinie internationale, desfasurate de agentii americane de sondare a opiniei publice, Statele Unite sunt vazute de departe ca fiind cea mai mare amenintare la adresa pacii mondiale. Alte tari nici macar nu se apropie. Este interesant ca presa americana a refuzat sa publice acest lucru", a adaugat el.

El considera, de asemenea, ca intierea de catre presedintele american Barack Obama a unui program de ...citeste mai departe despre "Intelectual american: SUA sunt principalul stat terorist, iar Europa - servitorul lor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Noam Chomsky SUA stat terorist, #Noam Chomsky Europa sluga SUA , #Stiri International