Intre Trump si Putn a fost o "alchimie pozitiva, la prima intalnire, sustine Rex Tillerson

Sambata, 08 Iulie 2017, ora 08:26
1096 citiri
Intre Trump si Putn a fost o "alchimie pozitiva, la prima intalnire, sustine Rex Tillerson
Foto: Facbook Rex Tillerson

Pentru prima lor intalnire, Donald Trump si Vladimir Putin s-au inteles bine si a fost o "alchimie pozitiva" intre ei, a afirmat vineri secretarul de stat american, Rex Tillerson, potrivit AFP.

"Intalnirea a fost foarte constructiva, legatura dintre cei doi lideri s-a facut foarte repede", a declarat presei Rex Tillerson, in marja summitului G20 de la Hamburg (Germania).

"Exista foarte clar o alchimie pozitiva intre ei", a adaugat el, comentand prima intalnire a celor doi sefi de stat la care a fost prezent.

Intrevederea a durat aproape doua ore si 15 minute, a precizat seful diplomatiei de la Washington.

Trump si Putin au vorbit peste 2 ore: Armistitiu in Siria si balbaieli pe implicarea Rusiei in alegerile din SUA

"Au fost atatea subiecte pe masa (...) Aproape toate au fost abordate (...) Nici unul, nici celalalt nu doreau sa puna capat" reuniunii, a subliniat demnitarul american.

Membri ai delegatiei americane au trimis-o pe Prima Doamna a Statelor Unite, Melania Trump, "la un moment dat, pentru a vedea daca poate sa puna capat reuniunii, dar nici asta nu a functionat si am stat o ora in plus. Clar ea a dat gres", a spus in gluma Rex Tillerson.

Melania Trump, trimisa sa-si scoata sotul din intalnirea cu Putin

Aceasta prima intalnire intre celor doi lideri era foarte asteptata cu ocazia summitului G20 din cauza relatiilor tensionate dintre cele doua tari in privinta a numeroase subiecte: in afara de interferentele Rusiei in SUA, razboiul din Siria si Ucraina, mai scrie AFP. ...citeste mai departe despre "Intre Trump si Putn a fost o "alchimie pozitiva, la prima intalnire, sustine Rex Tillerson" pe Ziare.com

#Putin Trump intalnire G20, #Putin Trump alchimie pozitiva , #Stiri International