Inundatii record in Malaezia: Zeci de turisti, inclusiv romani, blocati de ape intr-o statiune

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 08:45
894 citiri
Inundatii record in Malaezia: Zeci de turisti, inclusiv romani, blocati de ape intr-o statiune
Foto: Arhiva The Telegraph

Aproape 60 de turisti straini, inclusiv romani, erau blocati intr-o statiune dintr-un parc malaezian afectat de cele mai puternice inundatii din ultimele patru decenii, a anuntat personalul miercuri, iar autoritatile au trimis barci si elicoptere pentru a-i salva.

Potrivit site-ului publicatiei The Straits Times online, aproximativ 84 de oaspeti, inclusiv straini din Canada, Marea Britanie, Australia si Romania, si zece membri ai personalului de la Mutiara Taman Negara Resort, pe coasta de est a statului Pahang, sunt izolati din cauza inundatiilor provocate de revarsarea raului Sungai Tembeling, a declarat un reprezentant al statiunii, fara sa ofere alte precizari despre turisti.

Pompieri si salvatorii locali au trimis ambarcatiuni si cautau un loc in care un elicopter sa aterizeze in siguranta, a adaugat el.

Potrivit B1 Tv, este vorba de 4 turisti romani, iar ambasada Romaniei la Kuala Lumpur este la curent cu situatia lor si face tooate eforturile pentru a-i scoate din acea ...citeste mai departe despre "Inundatii record in Malaezia: Zeci de turisti, inclusiv romani, blocati de ape intr-o statiune" pe Ziare.com

#romani blocati inundatii Malaezia , #Stiri International