Invadata peste noapte de imigrantii din Ungaria, Austria face o promisiune solemna

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 16:09
830 citiri
Invadata peste noapte de imigrantii din Ungaria, Austria face o promisiune solemna
Foto: OVP

Austria nu va face uz de forta pentru a opri miile de refugiati care intra pe teritoriul sau dinspre Ungaria, a afirmat sambata ministrul de Interne de la Viena, Johanna Mikl-Leitner.

"Peste 3.000 de refugiati au sosit in Austria noaptea trecuta. Fiecare refugiat poate face, desigur, cerere de azil in Austria si este informat in legatura cu aceasta posibilitate", a declarat dna Mikl-Leitner intr-un comunicat, citat de Reuters.

Potrivit declaratiilor sale, circa 10 refugiati au facut cerere de azil in Austria pana in prezent, iar ceilalti vor sa-si continue drumul, in primul rand catre Germania.

"Subliniez din nou ca politistii nostri nu vor face uz de forta impotriva acestor oameni, familii si copii", a spus ministrul austriac de Interne.

UPDATE: Aproximativ 6.500 de refugiati au ajuns in Austria de cand Ungaria a inceput sa-i transporte pe imigranti la granita ungaro-austriaca si 2.200 dintre ei sunt deja in drum spre Germania, a declarat ministrul austriac de Interne, ...citeste mai departe despre "Invadata peste noapte de imigrantii din Ungaria, Austria face o promisiune solemna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Austria imigranti, #Austria criza refugiati , #Stiri International