Iohannis da unda verde pentru imprumutul de 150 de milioane de euro acordat R. Moldova

Sambata, 09 Iulie 2016, ora 21:30
764 citiri
Iohannis da unda verde pentru imprumutul de 150 de milioane de euro acordat R. Moldova
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, dupa summit-ul NATO, ca va promulga legea privind acordarea imprumutului de 150 de milioane de euro pentru Republica Moldova.

"In ce priveste Moldova, putem sa facem foarte multe si facem, incepand de la granturi pentru a trece peste iarna, ceea ce am facut, pana la renovari, reparatii, modernizari in gradinite, in scoli, dotari in biblioteci. Facem consiliere pentru Armata Moldovei. Avem colaborari institutionale de foarte multe feluri.

Romania este dispusa sa se implice in investitii in Republica Moldova si, pentru a ajunge pana acolo, noi suntem dispusi chiar sa oferim un imprumut in conditii foarte avantajoase, imprumut pe care l-a discutat Parlamentul deja anul trecut. Din motivele foarte bine cunoscute, politice, am ajuns pana acest an, dar voi promulga acea lege si atunci Guvernul va putea efectiv si operativ repede sa acorde acel imprumut dupa ce negociaza foarte clar conditiile", a afirmat Iohannis, intr-o conferinta de ...citeste mai departe despre "Iohannis da unda verde pentru imprumutul de 150 de milioane de euro acordat R. Moldova" pe Ziare.com

#Iohannis imprumut Moldova, #Romania imprumut Moldova , #Stiri International