Iohannis, in The Independent, despre prioritatile sale: Nu sunt un rebel

Duminica, 21 Decembrie 2014, ora 11:34
1433 citiri
Iohannis, in The Independent, despre prioritatile sale: Nu sunt un rebel
Foto: The Independent

Presedintele ales Klaus Iohannis, care duminica depune juramantul, urmand sa se instaleze pe scaunul de la Cotroceni, a acordat un interviu cotidianului britanic The Independent, in care a declarat ca in lista sa de prioritati se afla lupta cu coruptia. Potrivit acestuia, multe trebuie schimbate.

Ultimele ore ca simplu cetatean: Ce-a facut Iohannis inainte de preluarea mandatului

"Klaus Iohannis, un conservator de 55 de ani, politician deschis catre Vest, are pana acum experienta doar in a gestiona un oras medieval din Romania", scrie The Independent despre fostul primar.

"Lipsa sa de experienta pe scena politica nationala s-a dovedit a fi un avantaj cu un electorat satul de politicieni cu un comportament ostentativ, care se angajeaza in certuri meschine, injurioase", continua The Independent, care mentioneaza ca in acest context politic pensiile au continuat sa scada, iar somajul inca este o problema.

"Alegerea mea a fost cu siguranta o surpriza pentru analisti si chiar ...citeste mai departe despre "Iohannis, in The Independent, despre prioritatile sale: Nu sunt un rebel" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis interviu The Independent, #Klaus Iohannis juramant, #prioritati mandat Iohannis, #Klaus Iohannis presa straina , #Stiri International