Iordanianul acuzat ca sustine Statul Islamic, expulzat azi din Romania: Cand va avea voie sa se intoarca

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 10:01
970 citiri
Iordanianul acuzat ca sustine Statul Islamic, expulzat azi din Romania: Cand va avea voie sa se intoarca
Foto: Arhiva Facebook/SRI

Cetateanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil va fi expulzat sambata din Romania, el fiind declarat indezirabil pe o perioada de 15 ani din ratiuni de securitate nationala.

Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins vineri lui Jamal Abdel Jabbar Khalil un recurs la sentinta Curtii de Apel Bucuresti din 29 decembrie 2015, prin care a fost declarat indezirabil pe teritoriul Romaniei, decizia fiind definitiva.

Un om de afaceri din Constanta va fi expulzat de urgenta: Facea propaganda Statului Islamic

"Maine (sambata, n.red.) are bilet, va fi trimis in Iordania. Problema este ca ne-am aparat din punct de vedere teoretic, pentru ca exact ce fapte se retin in sarcina lui, ca ar fi vorbit cu o persoana, cu doua persoane sau ca a incercat sa faca un lucru, nu ni s-a adus la cunostinta. Era pe teritoriul Romaniei de peste 30 de ani, unde a desfasurat activitati normale, a absolvit facultate aici, a fost manager de hotel", a declarat vineri fratele iordanianului, potrivit ...citeste mai departe despre "Iordanianul acuzat ca sustine Statul Islamic, expulzat azi din Romania: Cand va avea voie sa se intoarca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iordanian expulzat Romania terorism, #iordanian Constanta expulzat Romania Stat Islamic , #Stiri International