Ipoteza surpriza in cazul uciderii lui bin Laden: Un laureat Pulitzer acuza Casa Alba de minciuna

Luni, 11 Mai 2015, ora 09:25
1003 citiri

Jurnalistul laureat cu premiul Pulitzer Seymour Hersh sustine ca Administratia americana a mintit publicul cu privire la felul in care SUA l-au omorat pe Osama bin Laden in mai 2011.

Hersh a publicat un articol care se bazeaza pe o singura sursa anonima pentru a pune sub semnul intrebarii povestea oficiala a mortii teroristului ce s-a aflat in spatele atacurilor de la 11 septembrie 2001, scrie Business Insider.

Casa Alba a precizat ca bin Laden a fost ucis intr-o lupta cu trupele speciale americane si ca oficialii pakistanezi nu au stiut dinainte ca va avea loc raidul de pe teritoriul lor.

Hersh sustine insa ca, desi operatiunea a fost exclusiv americana, oficialii pakistanezi de inalt nivel au asistat la aceasta. Mai mult, bin Laden nu se ascundea in Pakistan, asa cum sustine Casa Alba.

Hersh arata ca serviciile de informatii pakistaneze (ISI) il tineau prizonier pe bin Laden. Un fost ofiter de informatii pakistanez ar fi oferit informatii SUA cu privire la locul unde se ...citeste mai departe despre "Ipoteza surpriza in cazul uciderii lui bin Laden: Un laureat Pulitzer acuza Casa Alba de minciuna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Osama bin Laden ucis, #teorie ucidere Osama , #Stiri International