Iranul etaleaza puterea militara, prin noi rachete: SUA urmaresc indeaproape (Video)

Joi, 13 Februarie 2014, ora 17:13
1275 citiri
Iranul etaleaza puterea militara, prin noi rachete: SUA urmaresc indeaproape (Video)
Foto: The Telegraph

Iranul a lansat cu succes noi rachete, inclusiv una proiectata sa distruga "toate tipurile de echipamente militare inamice". SUA urmaresc cu atentie testele, considerand programul de dezvoltare al rachetelor Iranului "drept o amenintare pentru regiune".

Printre noile rachete testate au fost si tipuri sol-sol si aer-sol, dar si o noua racheta balistica cu raza lunga de actiune, care poate transporta focoase multiple, a anuntat agentia iraniana de stiri Fars, citata de CNN.

Racheta balistica "poate evita sistemele anti-racheta defensive si are capacitatea de a distruge obiective masive si multiple", a declarat ministrul Apararii iranian, generalul de brigada, Hossein Dehqan.

Purtatorul de cuvant al Pentagonului, amiralul John Kirby a declarat ca agentia americana a vazut ...citeste mai departe despre "Iranul etaleaza puterea militara, prin noi rachete: SUA urmaresc indeaproape (Video)" pe Ziare.com

#noi rachete lansate Iran, #rachete testate Iran video, #noi rachete balistice Iran, #SUA monitorizeaza rachetele Iranului , #Stiri International