Irma a distrus atat de multe plante in Caraibe, incat insulele si-au schimbat complet culoarea (Galerie foto)

Miercuri, 13 Septembrie 2017, ora 18:45
882 citiri

Uneori frumusetea unor zone se vede cel mai bine de sus, dar acum de sus se observa cat de mari sunt pagubele produse de uraganul Irma in insulele Caraibe.

Cateva imagini publicate de Nasa Earth Observatory arata cat de mare este diferenta intre cum arata zona inainte si dupa uraganul Irma, informeaza The Independent.

Barbuda, Anguilla, Insulele Virgine si Cuba au fost lovite de uragan, iar unele cazuri 90% din structura acestora a avut de suferit.

Zona si-a schimbat complet culoarea. Kathryn Hansen, de la NASA, sustine ca faptul ca in luna august zona era verde, iar acum maro arata ca vantul puternic a distrus plantele din zona, inclusiv copacii. Tot vantul puternic a smuls frunzele copacilor si de aceea acum se observa doar culoarea maro din satelit.

Un raport al AP arata ca insule ce pareau din paradis, St. Barts, St. Martin, Anguilla si Insulele Virgine reprezinta acum un cosmar.

Citeste si Irma si-a pierdut din forta, dar a lasat in urma 9 morti in SUA si continua sa faca pagube uriase

Barbuda a fost prima insula lovita de Irma. Uraganul a provocat pagube de 100 de milioane de dolari. Pe Antigua pagubele au fost mult mai mici, curentul electric fiind repornit chiar a doua zi dupa trecerea uraganului, iar aeroportul tot atunci a fost redeschis.

Vezi si:

Neputinta salvatorilor in fata uraganului Irma: Oamenii sunau disperati la 911, dar nimeni nu a avut voie sa raspunda

Un marinar a transmis din barca sa, pe Facebook, in timpul uraganului Irma (Video)

Foto: Nasa Earth Observatory

Foto: Nasa Earth Observatory

Foto: Nasa Earth Observatory

A.G. ...citeste mai departe despre "Irma a distrus atat de multe plante in Caraibe, incat insulele si-au schimbat complet culoarea (Galerie foto)" pe Ziare.com

#uragan Irma Caraibe, #uragan Irma insule Caraibe, #uragan Irma America , #Stiri International