Italienii primesc de la stat 500 de euro la majorat - Ce au voie sa faca cu banii

Miercuri, 24 August 2016, ora 13:57
654 citiri
Italienii primesc de la stat 500 de euro la majorat - Ce au voie sa faca cu banii
Foto: Arhiva Ziare.com

Toti tinerii italieni vor primi in ziua in care implinesc 18 ani un voucher de 500 de euro, cu conditia sa cheltuiasca banii pe carti, tichete la concerte, bilete la teatru sau la cinema, vizite la muzee si excursii in parcurile nationale.

Initiativa demareaza la 15 septembrie si este menita sa reimprospateze placerea tinerilor de a veni in contact cu adevarata cultura, scrie The Independent.

Autoritatile se astepta ca aproximativ 575.000 de tineri sa beneficieze de acest imbold financiar, costurile totale fiind estimate de Guvern la 290 de milioane de euro.

"Initiativa transmite un mesaj clar adolescentilor, reamintindu-le ca apartin unei comunitati care ii primeste cu bratele deschise (...) De asemenea, le reaminteste cat de important este consumul de cultura, atat pentru dezvoltarea propriei personalitati, cat si pentru intarirea fibrei societatii noastre", a declarat subsecretarul parlamentar Tommaso ...citeste mai departe despre "Italienii primesc de la stat 500 de euro la majorat - Ce au voie sa faca cu banii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Italia majorat voucher cultura , #Stiri International