Jaful de un miliard: Cerere in premiera in R. Moldova - Se vrea ridicarea imunitatii unui fost premier

Joi, 15 Octombrie 2015, ora 13:33
966 citiri
Jaful de un miliard: Cerere in premiera in R. Moldova - Se vrea ridicarea imunitatii unui fost premier
Foto: Facebook / Vlad Filat

Procurorul general al Republicii Moldova a cerut joi ridicarea imunitatii parlamentare a fostului premier Vlad Filat, pentru ca acesta sa poata fi anchetat, fiind acuzat de implicare directa in fraudele de la Banca de Economii (BEM).

Liderul Partidului Liberal Democrat (PLDM), Vlad Filat, este implicat direct in fraudele de la Banca de Economii, a declarat joi procurorul general Corneliu Gurin, de la tribuna centrala a Parlamentului, relateaza Jurnal de Chisinau in editia online.

Mai multe rude ale fostului premier moldovean Vlad Filat, retinute in dosarul fraudei bancare

Procurorul general a cerut Legislativului ridicarea imunitatii parlamentare a lui Filat, pentru ca acesta sa poata fi anchetat.

"Vin cu o solicitare care nu a mai fost in istoria Republicii Moldova, privind punerea in invinuire a deputatului PLDM, Vladimir Filat. Avem probe concludente despre implicarea lui Filat in comiterea fraudelor de la Banca de Economii, prejudiciul fiind estimat la sute de milioane ...citeste mai departe despre "Jaful de un miliard: Cerere in premiera in R. Moldova - Se vrea ridicarea imunitatii unui fost premier" pe Ziare.com

#ridicare imunitate Vlad Filat, #miliard furat Moldova Vlad Filat , #Stiri International