Jihadistii de la Statul Islamic, opriti inainte sa rapeasca un premier si doi ministri

Marti, 08 Martie 2016, ora 16:57
857 citiri
Jihadistii de la Statul Islamic, opriti inainte sa rapeasca un premier si doi ministri
Foto: Twitter/Najib Razak

Autoritatile din Malaezia au dejucat un complot al Statului Islamic de a rapi mai multi lideri guvernamentali, inclusiv pe premierul tarii, Najib Razak.

Vicepresedintele malaezian Ahmad Zahid Hamidi, care este si ministru de Interne, a dezvaluit ca jihadistii au incercat sa il rapeasca atat pe el, cat si pe alti doi oficiali, mai exact premierul Najib Eazak si ministrul Apararii Hishammuddin Hussein, relateaza The Independent.

Agentii de la serviciul anti-terorism al Malaeziei au fost cei care au oprit complotul extremistilor ISIL, a declarat Hamidi, adaugand ca acestia au reusit sa previna si cateva incercari ale Statului Islamic de a crea haos in Kuala Lumpur, Kedah si Putrajaya.

"Pe 30 ianuarie 2015, 13 persoane care aveau legaturi cu Daesh (Statul Islamic) au pus la cale rapirea liderilor, inclusiv prim-ministrul si ministrii Apararii si Internelor", a aratat Hamidi.

Oficialul, citat de Straits Times, a ...citeste mai departe despre "Jihadistii de la Statul Islamic, opriti inainte sa rapeasca un premier si doi ministri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Statul Islamic rapit premier, #Statul Islamic rapit ministri , #Stiri International