Joe Biden a izbucnit in lacrimi cand Obama l-a decorat: Cat timp inca respir voi fi alaturi de tine (Video)

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 07:33
934 citiri
Joe Biden a izbucnit in lacrimi cand Obama l-a decorat: Cat timp inca respir voi fi alaturi de tine (Video)
Foto: Facebook/Casa Alba

Presedintele american Barack Obama l-a surprins pana la lacrimi pe vicele sau, Joe Biden, cu o ceremonie in care l-a decorat cu Medalia Libertatii, cea mai inalta distinctie civila americana.

"Pentru ultima data ca presedinte, sunt incantat sa inmanez cea mai inalta distictie civila a natiunii noastre, Medalia Prezidentiala a Libertatii", a spus Obama, moment in care Biden s-a intors cu spatele pentru ca a izbucnit in lacrimi, potrivit CNN.

Obama a continuat: "Si pentru prima si singura data de cand sunt presedinte voi adauga un nivel in plus de distinctie acestei medalii, o onoare pe care ultimii 3 presedinti au acordat-o doar pentru trei persoane: Papa Ioan Paul al II-lea, presedintele Ronald Reagan si generalul Colin Powell. Doamnelor si domnilor, sunt onorat sa acord Medalia Prezidentiala a Libertatii fratelui meu, Joseph Robinette Biden Jr".

Obama a punctat ca, desi mandatul lor se apropie de final, ei vor ramane legati pentru totdeauna ca o familie.

"Daca nu-l poti ...citeste mai departe despre "Joe Biden a izbucnit in lacrimi cand Obama l-a decorat: Cat timp inca respir voi fi alaturi de tine (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama decorat Biden plange video, #Obama medalie Biden lacrimi discurs video , #Stiri International