John McCain: Putin este un asasin care va profita de orice avantaj

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 21:50
1085 citiri
John McCain: Putin este un asasin care va profita de orice avantaj
Foto: Facebook/ John McCain

Senatorul american John McCain a vorbit despre prima conferinta de presa a presedintelui american ales, Donald Trump.

Intr-un interviu acordat Janei Nemtova de la redactia rusa a DW si transmis in cadrul emisiunii acesteia, "Nemtsova. Interview", McCain spune ca este nevoie de mai multa fermitate in relatia cu Rusia.

DW: Presedintele-ales al SUA a tinut prima sa conferinta de presa dupa castigare alegerilor si, in premiera, a admis ca rusii s-au aflat in spatele recentelor actiuni de hacking din timpul campaniei electorale. Cum credeti ca va proceda in acest context?

John McCain: Am fost foarte incantat sa-l aud ca recunoaste implicarea substantiala a rusilor in aceste atacuri serioase impotriva alegerilor din America. In mod just, presedintele ales a precizat ca si alte tari au fost implicate in activitati similare, dar eu ma bucur ca ii considera responsabili pe rusi de atacurile din timpul campaniei. Nu exista niciun dubiu ca asa a fost.

DW: Pe de alta parte, Donald ...citeste mai departe despre "John McCain: Putin este un asasin care va profita de orice avantaj" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#John McCain Putin asasin, #Trump relatie Putin, #Trump stiri false CNN, #conferinta presa Trump, #McCain declaratii Trump Putin , #Stiri International