Juan Guaido se intoarce luni in Venezuela si face apel la manifestatii

Luni, 04 Martie 2019, ora 08:35
857 citiri
Juan Guaido se intoarce luni in Venezuela si face apel la manifestatii
Foto: Facebook / JUan Guaido

Liderul opozitiei venezuelene, Juan Guaido, a anuntat, printr-un mesaj postat duminica pe Twitter, ca luni se va intoarce la Caracas dupa un mini-turneu in America de Sud si face apel la populatie sa manifesteze cu aceasta ocazie, informeaza AFP.

"Imi anunt intoarcerea in tara. Fac apel la poporul venezuelean sa se adune in toata tara maine la ora 11.00 (15.00 GMT) ", a scris Guaido, care a incalcat o interdictie de iesire din tara deplasandu-se in Columbia vecina, apoi in Brazilia, Paraguay, Argentina si in cele din urma in Ecuador.

Juan Guaido, presedinte interimar recunoscut la sfarsitul lunii ianuarie de circa 50 de tari, le cere sustinatorilor sai sa fie "atenti la conturi verificate" pe retelele de socializare care ii vor informa despre locurile de adunare. "Va fi bine, pentru ca suntem impreuna. Haide, Venezuela!", a adaugat el.

#Venezuela

Tal y como dije ayer, anuncio mi regreso al pais.

Convoco al pueblo venezolano a concentrarse, en todo el pais, manana a las 11:00 am.

Atentos a las redes oficiales, estaremos informando puntos de concentracion #VamosBien porque vamos todos. iVamos Venezuela!- Juan Guaido (@jguaido) March 3, 2019

Intoarcerea opozantului reprezinta o sfidare pentru presedintele Nicolas Maduro, care trebuie sa decida daca il aresteaza, cu riscul de a provoca o reactie puternica internationala in special din partea SUA, sau il va lasa sa revina fara probleme, ceea ce va submina autoritatea sefului statului. ...citeste mai departe despre "Juan Guaido se intoarce luni in Venezuela si face apel la manifestatii" pe Ziare.com

#Guaido revine Venezuela, #Guaido proteste Venezuela, #Guaido arestare , #Stiri International