Kievul acuza Moscova de propaganda pentru a-si justifica "agresiunea"

Sambata, 31 Mai 2014, ora 16:53
1335 citiri
Kievul acuza Moscova de propaganda pentru a-si justifica "agresiunea"

Ucraina a acuzat sambata Rusia ca a lansat o campanie de propaganda pentru a-si justifica "agresiunea" in estul tarii, confruntat cu o insurectie separatista prorusa, si pentru a submina legitimitatea noului presedinte prooccidental, Petro Porosenko.

Dupa confruntarile violente de la inceputul saptamanii de pe aeroportul international din Donetk, ciocnirile se multiplica intre insurgenti si fortele guvernamentale, in conditiile in care doua delegatii de observatori internationali ai OSCE sunt date disparute, informeaza AFP.

Moscova a denuntat "o operatiune de pedepsire" din partea Kievului si a facut apel la incetarea operatiunilor militare in vederea unui dialog cu separatistii.

"Kremlinul nu inceteaza sa faca declaratii bazate pe emotie si sa inventeze informatii cu scopul de a sustine agresiunea rusa", a denuntat ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita.

"Campania masiva de informare lansata in ultimele zile de ...citeste mai departe despre "Kievul acuza Moscova de propaganda pentru a-si justifica "agresiunea"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#razboi ucraina rusia, #Kiev Moscova conflict , #Stiri International