Kim Jong Un ameninta SUA cu arma nucleara: Care este reactia lui Donald Trump

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 10:37
2172 citiri
Kim Jong Un ameninta SUA cu arma nucleara: Care este reactia lui Donald Trump
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

Presedintele-ales al Americii, Donald Trump, a respins luni noaptea posibilitatea ca regimul nord-corean sa construiasca o racheta balistica intercontinentala capabila sa loveasca Statele Unite.

"Coreea de Nord tocmai a transmis ca este in ultimele faze ale dezvoltarii unei arme nucleare capabila sa atinga parti ale SUA. Nu se va intampla", a comentat Donald Trump despre posibilitatea dezvoltarii unor rachete balistice intercontinentale la Phenian.

Miliardarul republican nu a precizat daca se indoieste de capacitatile nuclerare dovedite in ultimul an de regimul nord-coreean ori daca planuieste o actiune preventiva pentru a opri dezvoltarea si testarea unei asemenea arme.

De asemenea, presedintele-ales i-a condamnat puternic pe liderii chinezi care au beneficiat de pe urma relatiilor economice cu Statele Unite, desi nu au ajutat la controlarea ambitiilor nucleare ale regimului de la Phenian.

Citeste mai departe despre "Kim Jong Un ameninta SUA cu arma nucleara: Care este reactia lui Donald Trump" pe Ziare.com.

#Donald Trump reactie Kim Jong Un, #Kim Jong Un arma nucleara, #Trump arma nucleara Coreea de Nord, #Coreea de Nord arma nucleara SUA , #Stiri International