Kim Jong-un apare din nou in public, sprijinindu-se intr-un baston FOTO

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 11:04
1030 citiri
Kim Jong-un apare din nou in public, sprijinindu-se intr-un baston FOTO
checkonline4you.com

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, invizibil timp de aproape sase saptamani, a aparut din nou in aceasta saptamana, ocupand prima pagina a presei oficiale vineri, mergand cu ajutorul unui baston.

Rodong Sinmun, cotidianul partidului unic, a publicat o fotografie cu Kim razand si sprijinindu-se intr-un baston negru cu mana stanga, in timp ce inspecta doua ansambluri rezidentiale ale angajatilor universitatii Kim Chaek, specializata in cercetare nucleara, transmiteMediafax.

Al treilea Kim al singurei dinastii comuniste din istorie, tanarul lider, in varsta de aproximativ 30 de ani, a aparut dupa o absenta inexplicabila de peste o luna, care a alimentat conexiuni fanteziste intre starea sa de sanatate si ipoteza unei lovituri de stat in aceasta tara izolata.

Inainte de a disparea de pe scena publica, televiziunea de stat l-a aratat pe Kim schiopatand. Acesta este in mod evident supraponderal si merge incet si greoi.

Kim Jong-un i-a succedat tatalui sau, Kim Jong-il, decedat in urma unei crize cardiace la sfarsitul lui 2011, la varsta de 69 de ani. Moartea lui a fost pastrata secreta timp de zece zile. Bunicul lui, Kim Il-sung, este fondatorul RPDC.

Familia Kim, ale carei statui si portrete sunt afisate pe bulevardele si cladirile din intreaga tara, face obiectul unui cult al personalitatii intretinut de propaganda oficiala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kim Jong un lider nord coreean, #Kim Jong un baston , #Stiri International