Kim Jong Un foloseste Google Earth cand pune la cale atacurile asupra Guam

Miercuri, 13 Septembrie 2017, ora 12:35
898 citiri
Kim Jong Un foloseste Google Earth cand pune la cale atacurile asupra Guam
Foto: Facebook/ Google Earth

Kim Jong Un ar fi folosit fotografii obtinute gratie Google Earth pentru a "repera" cu precizie tintele folosite in cadrul lansarilor de rachete.

Iar unele dintre poze sunt chiar vechi, potrivit unor imagini difuzate de propaganda regimului, scrie The Independent.

Liderul suprem de la Phenian s-a folosit de imaginile puse la dispozitie utilizatorilor de gigantul IT american pentru planul sau de a dezvolta programul nuclear al Coreei de Nord.

De altfel, sursa citata relateaza ca Kim Jong Un ar fi organizat un eveniment festiv pentru a-i felicita pe savantii si tehnicienii sai nucleari care au condus al saselea si cel mai mare test in urma cu o saptamana.

In ce priveste pozele de pe Google Earth, imaginile de propaganda difuzate de regim par sa-l arate pe Kim Jong Un studiind harti ale bazei aeriene Anderson din Guam, facute in urma cu sase ani, in contextul rapoartelor ca Phenianul nu are tehnologia necesara pentru a "ochi" tintele.

Nick Henson, de la Centrul pentru Securitate si Cooperare Internationale, de la Universitatea Stanford, este de parere ca aceste imagini sugereaza ca tara nu are sateliti proprii si, prin urmare, trebuie sa foloseasca imaginile disponibile public.

Coreea de Sud pregateste o "unitate de decapitare" pentru Kim Jong UnTrump: Noile sanctiuni impotriva Coreei de Nord sunt nimic fata de ce trebuie sa se intampleSenator american: Coreea de Nord trebuie sa stie ca pretul pentru agresiune este extinctia ...citeste mai departe despre "Kim Jong Un foloseste Google Earth cand pune la cale atacurile asupra Guam" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Google Earth Kim Jong Un, #poze Google Earth Coreea de Nord , #Stiri International