Kim Jong-un i-a trimis o scrisoare lui Trump in care cere o noua intalnire la Washington

Marti, 11 Septembrie 2018, ora 10:32
926 citiri

Presedintele american Donald Trump a primit o scrisoare de la omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, prin intermediul careia liderul de la Phenian cere o noua intalnire la Casa Alba, a declarat luni purtatorul de cuvant Sarah Sanders.

Sanders a transmis ca oficialii presedintelui au inceput planurile pentru stabilirea unei date de intalnire, relateaza Reuters.

Cei doi lideri s-au intalnit prima data in cadrul unui summit in 12 iunie, care a fost criticat pentru lipsa de concluzii si detalii clare privind procesul de denuclearizare.

Donald Trump a anuntat, vineri, ca asteapta o scrisoare de la Kim Jong-un.

"A fost o scrisoare foarte calda, foarte pozitiva", a declarat Sanders.

"Scopul principal al scrisorii a fost cererea organizarii unei noi intalniri cu presedintele, lucru la care suntem deschisi", a adaugat purtatorul de cuvant.

Conform purtatorului de cuvant, scrisoarea liderului nord-coreean a exprimat "un angajament continuu pentru denuclearizarea peninsulei".

Trump, despre acordul cu Coreea de Nord: In SUA, unii ar prefera sa esueze decat sa recunoasca victoria meaAFP a publicat textul acordului comun de la summitul Trump-Kim din SingaporeTrump si Kim Jong Un au stat fata in fata: O intalnire cu adevarat istorica sau doar o chestiune de imagine?AFP: Kim Jong Un si Trump elogiaza un summit istoric, dar fara sa faca vreun progres majorTrump, despre Kim Jong Un: "Un om foarte talentat" care "isi iubeste tara foarte mult"Cum vrea Kim Jong-Un sa revitalizeze economia Coreei de Nord si sa-si consolideze regimul: Care e rolul SUA? ...citeste mai departe despre "Kim Jong-un i-a trimis o scrisoare lui Trump in care cere o noua intalnire la Washington" pe Ziare.com

#intalnire Donald Trump Kim, #summit Trump Kim , #Stiri International