La Chisinau, Romania devine o tara ca oricare alta. Vina noastra

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 06:40
890 citiri
La Chisinau, Romania devine o tara ca oricare alta. Vina noastra

Vad o mare iritare in anumite zone nu numai politice, cat jurnalistice si ale Facebook pentru faptul ca moldovenii au iesit masiv in strada impotriva guvernului Filip, trecand peste bariere ideologice si criterii geopolitice.

Cum adica sa protestezi alaturi de Dodon si Usatii impotriva "pro-europenilor"? Cum adica sa vrei anticipate cand pro-rusii stau bine in sondaje? Asa ceva!!!!

Din lumea noastra comoda, in care salariul mediu este cam dublul unui salariu bun de la Chisinau, uimirile noastre sofisticate nu pot intelege realitatea unei tari flamande in cel mai propriu sens al cuvantului, asa cum Romania nu a fost poate nici pe vremea lui Ceasescu, si disperate.

Cei care am mai fost pe acolo am calcat doar in Chisinau. Si acum imi amintesc aterizarea parca intr-o lume din alt secol pe care am resimtit-o dupa ce am parasit aeroportul din Capitala Moldovei. O lume intunecata si saraca, trista si incarcata.

Dar acesta este spatiul lor de opulenta. Cand iesi din Chisinau, in ...citeste mai departe despre "La Chisinau, Romania devine o tara ca oricare alta. Vina noastra" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Moldova proteste Plahotniuc, #Moldova coruptie proteste, #Moldova Romania unire , #Stiri International