"Lacatele iubirii", date jos de pe celebrul Pont des Arts din Paris - s-au adunat 45 de tone de metal!

Luni, 01 Iunie 2015, ora 15:50
1012 citiri
"Lacatele iubirii", date jos de pe celebrul Pont des Arts din Paris - s-au adunat 45 de tone de metal!
Foto: paris.fr

Primaria din Paris a inceput, luni, eliminarea "lacatelor iubirii" de pe celebrul Pont des Arts, un pod de pe Sena a carui structura este grav amenintata de greutatea acestora, informeaza lefigaro.fr.

"Lacatele iubirii", pe care cuplurile de indragostiti le fixau de-a lungul balustradelor podurilor pariziene, pentru a-si "sigila" uniunea, aruncand apoi cheia in Sena, si-au facut aparitia la Paris in 2008.

O balustrada de pe celebrul Pont des Arts din Paris care s-a prabusit, in luna iunie 2014, sub greutatea miilor de "lacate ale iubirii" a cauzat evacuarea acelei pasarele pentru pietoni care traverseaza Sena in fata muzeului Luvru si ofera pietonilor una dintre cele mai frumoase vederi asupra Parisului.

Actiunea de eliminare a lacatelor va dura o saptamana, aceste simboluri ale iubirii urmand sa fie inlocuite de o instalatie artistica. Ulterior, din toamna acestui an, in locul grilajelor pe care erau montate lacatele vor fi instalate panouri de sticla.

Actiunea de ...citeste mai departe despre ""Lacatele iubirii", date jos de pe celebrul Pont des Arts din Paris - s-au adunat 45 de tone de metal!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Pont des Arts lacate date jos , #Stiri International