Lavrov explica de ce Rusia isi retrage trupele din Siria. John Kerry merge la Moscova

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 12:59
1369 citiri
Lavrov explica de ce Rusia isi retrage trupele din Siria. John Kerry merge la Moscova
Foto: Kremlin.ru

Un alt grup de avioane militare ruse a parasit miercuri dimineata Siria, in conformitate cu anuntul facut pe neasteptate luni seara de presedintele Vladimir Putin, decizie ce a dat nastere la numeroase speculatii privind motivele ascunse ale deciziei Kremlinului.

Bombardiere Su-25 si avioane de transport Il-76 au parasit baza aeriana Hmeimim (nord-vestul Siriei), a anuntat Ministerul rus al Apararii intr-un comunicat, citat de AFP.

Aceste aparate militare se alatura astfel unui prim grup care a parasit marti Siria si a revenit la baza sa permanenta de stationare de langa Voronej (sud-vestul Rusiei), beneficiind de o primire triumfala.

Misiune indeplinita? Motivele politico-economice pentru care Rusia isi retrage trupele din Siria

Presedintele Putin a ordonat retragerea celei mai mari parti a contingentului Rusiei din Siria pentru ca reglementarea pasnica a conflictului sirian sa progreseze, a explicat marti ministrul de externe rus Serghei Lavrov, citat de agentia ...citeste mai departe despre "Lavrov explica de ce Rusia isi retrage trupele din Siria. John Kerry merge la Moscova" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#de ce Rusia retrage armata Siria, #Rusia retrage armata Siria, #John Kerry vizita Rusia, #John Kerry vizita Moscova , #Stiri International