Let's Tell America It's Great! - Campanie inedita in Canada (Video)

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 09:40
951 citiri
Let's Tell America It's Great! - Campanie inedita in Canada (Video)
Foto: captura Youtube

Canadienii au urmarit cu atentie campania electorala a vecinilor americani si s-au gandit sa le dea o mana de ajutor pentru a le reamiti de ce tara lor este deja minunata.

Pornind de la sloganul lui Donald Trump, "Let's Make America Great Again" (Sa facem America minunata/mareata din nou), o agentie de publicitate din Canada a lansat campania "Let's Tell America It's Great" (Sa ii spunem Americii ca e deja minunata).

Prin aceasta campanie, agentia i-a incurajat pe canadieni sa trimita filmulete in care sa spuna de ce America este minunata, arata Washington Post.

"Pentru ca suntem cei mai apropiati prieteni si vecini, credem ca este important sa facem ceva sa taiem din negativism si sa ii ajutam sa isi aminteasca, indiferent de cat de rele par lucrurile acum, ca sunt o multime de motive pentru care America este minunata", se arata in descrierea campaniei.

Vezi si cum stau in sondaje Clinton si Trump

Ce a urmat? O multime de oameni au trimis filmulete in care laudau ...citeste mai departe despre "Let's Tell America It's Great! - Campanie inedita in Canada (Video)" pe Ziare.com

#campanie Canada America minunata, #campanie Canada alegeri SUA, #America alegeri prezidentiale , #Stiri International