Lideri ai Partidului Republican pregatesc o revolta impotriva candidaturii lui Donald Trump

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 22:54
703 citiri
Lideri ai Partidului Republican pregatesc o revolta impotriva candidaturii lui Donald Trump
Foto: Twitter/Donald Trump

Liderii Partidului Republican care se opun candidaturii lui Donald Trump la functia de presedinte al SUA pregatesc o revolta la Conventia formatiunii, programata in iulie.

Controversatul magnat Donald Trump a obtinut deja 1.447 de voturi ale electorilor si mizeaza pe alte 95, trecand practic de pragul de 1.237 de voturi federale, necesar pentru a fi candidatul Partidului Republican.

Insa, potrivit Politico.com si CNN, in cadrul Partidului Republican exista un curent favorabil modificarii regulamentului de acordare a voturilor electorilor cu ocazia Conventiei nationale republicane, care va avea loc in perioada 18-21 iulie.

Pentru modificarea modului de atribuire a voturilor, 112 delegati (cate doi din fiecare stat) din Comisia ...citeste mai departe despre "Lideri ai Partidului Republican pregatesc o revolta impotriva candidaturii lui Donald Trump" pe Ziare.com

#revolta Trump partid republican, #revolta Trump republicani, #vot blam republicani Trump, #schimbare regulament vot Trump , #Stiri International