Liderii lumii in 2014: de la inghetata lui Obama la tonul sumbru al lui Putin si optimismul Angelei Merkel

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 11:00
889 citiri
Liderii lumii in 2014: de la inghetata lui Obama la tonul sumbru al lui Putin si optimismul Angelei Merkel

Liderii lumii au facut urari pentru 2014 in ultima zi a lui 2013, urandu-le cetatenilor lor prosperitate si un an bun. Urarile au avut insa si tonuri mai sumbre, in functie de problemele specifice ale tarii.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a tinut doua discursuri de Anul Nou, la distanta de doar o ora, si a promis ca teroristii vor fi vanati de autoritati, dupa producerea a doua atentate cu zeci de morti in Volgograd, scrie Novinite. In acelasi timp, presedintele francez, Francois Hollande, s-a angajat sa creeze locuri de munca pentru concetatenii sai, in vreme ce Angela Merkel le-a spus concetatenilor ca viitorul lor este alaturi de cel al Europei.

Presedintele american, Barack Obama, a ales sa-si petreaca vacanta de iarna in Hawaii, ca si in ultimii ani. Familia Obama s-a delectat cu inghetata si o sedinta de inot in rezervatia naturala Hanauma, inchisa pentru o zi turistilor. Barack Obama a jucat in fiecare zi golf cu prietenii si a luat masa la restaurantele locale, scrie ...citeste mai departe despre "Liderii lumii in 2014: de la inghetata lui Obama la tonul sumbru al lui Putin si optimismul Angelei Merkel" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama Anul Nou, #Putin Anul Nou, #Hollande Anul Nou , #Stiri International