Intalnire cruciala a liderilor lumii in China - LIVE: Putin ii ureaza Theresei May succes cu iesirea din UE

Duminica, 04 Septembrie 2016, ora 13:20
3098 citiri

Liderii lumii s-au adunat in acest weekend la Hangzhou, in China, pentru a participa la summit-ul G20, unde, pe parcursul a doua zile, sefii celor mai importante state vor purta discutii, printre altele, pe tema conflictelor modiale.

Presedintele american Barack Obama a ajuns inca de sambata in China, fiind primit de omologul sau chinez Xi Jinping, iar duminica dimineata a avut o intalnire cu noul premier britanic Theresa May, in care cei doi au dezbatut cu precadere problema Brexit, relateaza CNN.

Obama si-a inceput cu peripetii vizita in China

Liderul de la Casa Alba a avut o intrevedere si cu presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, prima dupa lovitura de stat esuata din Turcia. Pe agenda discutiilor s-a aflat si extradarea din SUA a clericului Fethullah Gulen, considerat artizanul tentativei de puci.

Barack Obama va avea si cateva intalniri informale cu liderul rus Vladimir Putin in cadrul summit-ului din China, dupa cum a anuntat saptamana aceasta Casa Alba, chiar daca ...citeste mai departe despre "Intalnire cruciala a liderilor lumii in China - LIVE: Putin ii ureaza Theresei May succes cu iesirea din UE" pe Ziare.com

#Obama discutii Merkel, #Obama intalnire Putin, #Obama intalnire Erdogan , #Stiri International