Liderul diasporei moldovenesti din Rusia ii cere lui Putin sa salveze R.Moldova de Romania

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 16:52
1056 citiri
Liderul diasporei moldovenesti din Rusia ii cere lui Putin sa salveze R.Moldova de Romania
Foto: captura video / deschide.md

Presedintele Congresului diasporei moldovenesti din Federatia Rusa, Alexandr Kalinin, i-a transmis un mesaj presedintelui Vladimir Putin in care i-a cerut acestuia sa ii "intoarca" serviciul facut de Stefan cel Mare si sa salveze Republica Moldova de armata romana.

In mesajul video difuzat de jurnalisti de la deschide.md, acesta subliniaza faptul ca Stefan cel Mare ar fi aparat "periferiile Rusiei si Crimeea" de turci, cerandu-i lui Putin sa "intoarca serviciul".

El "dezvaluie" ca autoritatile de la Chisinau "au o intelegere" cu autoritatile Romaniei si Ucrainei ca fortele armate sa intervina in Moldova.

"Moldova trece printr-un moment istoric. Cu cateva zile in urma puterea de la Chisinau s-a adresat la SBU al Ucrainei si presedintelui Romaniei ca sa intervina armat asupra protestelor pasnice. Asta vorbeste doar de faptul ca puterea vrea sa verse sange. Domnule Vladimir Vladimirovici aveti un rol - sa salvati ultimul 'popor slav'. Din numele ...citeste mai departe despre "Liderul diasporei moldovenesti din Rusia ii cere lui Putin sa salveze R.Moldova de Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lider diaspora Moldova Rusia Putin, #proteste chisinau, #ultimatum Moldova , #Stiri International