Liderul opozitiei ruse a fost internat dupa ce a fost atacat cu vopsea: Am tot ochiul drept verde

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 10:16
2418 citiri
Liderul opozitiei ruse a fost internat dupa ce a fost atacat cu vopsea: Am tot ochiul drept verde
Foto: Twitter/РБК

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnai, a fost internat joi intr-un spital din Moscova, dupa ce un necunoscut i-a pulverizat vopsea verde pe fata.

"Mi-au pulverizat fata cu vopsea verde chiar la iesirea din birou. Cel mai rau este ca acum am tot ochiul drept verde. Atat pupila, cat si corneea", a scris Navalnai, pe Twitter, admitand ca s-a speriat crezand ca era vorba de un acid.

In fotografia postata de opozant pe retelele sociale se poate vedea cum acesta are intreaga fata verde si are dificultati in a deschide ochiul drept.

Aлексею Навальному диагностировали химический ожог глаза,но он всё равно вышел в эфир вечернего шоу на своём канале:https://t.co/uszZCJsX3F pic.twitter.com/dZKA5ZicWE- РБК (@ru_rbc) April 27, 2017

"M-au diagnosticat cu o arsura chimica la ochiul drept", a precizat Navalnai, care a trebuit sa fie transportat la spital cu ambulanta.

Navalnai, care a fost atacat in acelasi fel luna trecuta la deschiderea unui birou electoral in orasul Barnaul, a recunoscut ca durerea este dificil de suportat si a spus ca va denunta incidentul la politie.

Conform presei locale, autoritatile au decis sa inceapa o campanie de discreditare a lui Navalnai, a carui capacitate de mobilizare preocupa Kremlinul in vederea alegerilor prezidentiale din 2018.

Recent, el a executat 15 zile de arest administrativ pentru organizarea la finalul lui martie a celor mai mari proteste antiguvernamentale de la reintoarcerea la Kremlin, in 2012, a lui Vladimir Putin. ...citeste mai departe despre "Liderul opozitiei ruse a fost internat dupa ce a fost atacat cu vopsea: Am tot ochiul drept verde" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#opozant rus atacat vopsea, #Alexei Navalnai atacat vopsea, #Alexei Navalnai spital, #opozant Putin internat arsura chimica ochi , #Stiri International