Liderul opozitiei ruse, impuscat mortal in centrul Moscovei, langa Kremlin - Se temea ca Putin il va ucide

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 01:38
985 citiri
Liderul opozitiei ruse, impuscat mortal in centrul Moscovei, langa Kremlin - Se temea ca Putin il va ucide
Foto: Twitter/Boris Nemtov

Boris Nemtov, fostul vicepremier rus si unul dintre cei mai aprigi si virulenti contestatari ai lui Vladimir Putin, a fost impuscat mortal vineri seara, in centrul Moscovei, in apropiere de Kremlin.

Politicianul liberal ar fi fost impuscat de patru ori in spate de un barbat care a reusit sa fuga intr-o masina alba, potrivit The Guardian.

Nemtov a fost atacat in timp ce se plimba alaturi de o tanara ucraineana in centrul Moscovei, pe podul Bolsoi Moskvoretki, in apropiere de Kremlin. Identitatea tinerei, care a scapat teafara, nu a fost dezvaluita.

Liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, a fost arestat. Peste 130 de sustinatori - retinuti. SUA si UE reactioneaza

Un oficial al Ministerului de Interne a confirmat moartea lui Nemtov. Ulterior, oficiali din politia de la Moscova au anuntat ca la locul crimei au fost trei masini albe, potrivit imaginilor obtinute de la camerele de supraveghere instalate in zona.

Foto: Mashable

Asasinarea fostului vicepremier vine cu o ...citeste mai departe despre "Liderul opozitiei ruse, impuscat mortal in centrul Moscovei, langa Kremlin - Se temea ca Putin il va ucide" pe Ziare.com

#Boris Nemtsov ucis Moscova, #lider opozitia Rusia impuscat, #Boris Nemtsov impuscat, #adversar Putin asasinat , #Stiri International